Barn på bröllopet? – Vi ger några tips

Har ni beslutat er för att låta barn delta på erat bröllop? Barn bringar kärlek, lycka och glädje och vad passar bättre in på en dag när vi ska fira kärleken. Att låta barnen vara en del av bröllopet är något lättare sagt än gjort. Det utmärkta valet för er som önskar låta barnen vara med och fira er stora dag är att anordna ett flertal aktiviteter för att underhålla de små liven. Barn är fyllda av energi och bus och en och annan myra i benet. Att sitta still är inte ett barns starkaste sida och under ett bröllop blir det lätt långtråkigt. Med några enkla aktiviteter får barnen möjlighet att vara med och fira er dag samtidigt som ni slipper stök och spring.

Att planera utifrån barnen

Att få barn att sitta still under vigselns gång är oftast ett omöjligt uppdrag. Efter ett par minuter spritter myrorna i benen och barnen fylls med bus och med en energi som aldrig tycks ta slut. Det är snart svårt att få barnen att stanna på sina platser. När ni tagit valet att låta barn få vara en del av erat bröllop uppmuntras ni till att under er planering fokusera på att underhålla barnen. Att delta på ett bröllop är oftast inte allt för roligt för de små liven och det blir lätt något stökigt och en massa spring. Barn vill springa runt, väsnas, skratta, skoj och busa. Att planera in aktiviteter för barnen att göra under hela bröllopet gör att ni slipper barn som springer runt i kyrkan och under middagen. Barn kommer för alltid att förbli barn och till detta hör inte stillasittande till. Med aktiviteter och lekar underhålls barnen samtidigt som ni får en möjlighet att skål in er dag med att glatt barnaskratt närvarande.

Aktiviteter under bröllopet för barnen

Att sätta barn i rörelse och att erbjuda ett flertal olika aktiviteter under hela bröllopet gör att ni i lugn och ro kan njuta och fira kärleken medan barnen får busa runt. Aktiviteter så som pyssel i form av att göra sitt eget armband eller ett halsband, till målarböcker i alla dess olika motiv, leksaker för de något yngre barnen, spel till de äldre och visning av filmer är små aktiviteter som underhåller barnen i flera timmar. Det är ett utmärkt val för er som önskar låta barnen vara en del av er stora dag och fylla den med skoj, skratt, bus och glädje men som helst vill se till att undvika att barnen springer runt under vigseln, när tal hålls och när mat och dryck intas.

Lämna en kommentar